Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
U našem proizvodnom pogonu izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema na Vaš zahtev.
Projektni Biro

PROJEKTNI BIRO

– najpovoljnije, najbrže i najkvalitetnije rešenje arhiviranja i skladištenja, zahvaljujući našem angažovanju, stručnosti i dugogodišnjem iskustvu -

 Pored proizvodnje i prodaje širokog asortimana metalne opreme (metalnih polica i metalnih ormana), firma Metal Furniture Plus d.o.o. Beograd je obezbedila svojim kupcima i dodatne usluge, koje je moguće dobiti u okviru Projektnog biroa firme. Usluge su osmišljene tako da ispune naš osnovni cilj – najpovoljnije, najbrže i najkvalitetnije rešenje problema kupaca, zahvaljujući našem angažovanju, znanju i dugogodišnjem iskustvu.

 

Projektni biro omogućava stručno, brzo, sigurno i efikasno opremanje arhiva, skladišta, magacina, trgovinskog ili bilo kog drugog prostora namenjenog arhiviranju, čuvanju ili izlaganju najrazličitijih predmeta, kao što su: dokumentacija, arhivska građa, muzejski eksponati, garderoba, trgovačka roba, proizvodi kratkog veka trajanja ili proizvodi koji zahtevaju visok nivo sigurnosti prilikom čuvanja (upotreba sefova).  

Usluge Projektnog biroa obuhvataju sledeće:

  • opremanje prostora na zahtev kupca metalnom opremom iz naše ponude: arhivskim ormanima, garderobnim ormanima, arhivskim policama, knjižnim policama, magacinskim policama, konzolnim policama, paletnim regalima, drive-in regalima, protočnim regalima, žičanom ogradom, opremom za muzeje, sigurnosnom opremom, trgoopremom, urbanim mobilijarom, opremom za skejt parkove, kartotečnim ormanima, sigurnosnom opremom, metalnim policama za instrumente i metalnim stolovima za pregled životinja (u veterini),
  • projektovanje idealnog rešenja u pogledu potrebne metalne opreme (metalnih polica, metalnih ormana i pratećih elemenata) i optimizacije iskorišćenosti prostora koji se oprema i usklađivanje sa zakonskim rešenjima,
  • isporuku i montažu metalnih polica i metalnih ormana, kao i pratećih elemenata,
  • stručni nadzor tokom isporuke, montaže i dalje upotrebe metalne opreme (metalnih polica i metalnih ormana,
  • konsalting iz oblasti arhiviranja (popis, odlaganje i čuvanje dokumenata u skladu sa arhivskim pravilima radi lakšeg korišćenja arhivske građe),
  • dizajn, proizvodnja i isporuka metalnih proizvoda iz proizvodnog programa „PO MERI KUPCA“ (kao odgovor na pojedinačni zahtev kupca), koji su prilagođeni njegovim specifičnim potrebama i vrsti delatnosti.
Slika 1 Polica Slika 3

ZAŠTO KORISTITI USLUGE NAŠEG PROJEKTNOG BIROA

 

Opremanje prostora

U skladu sa potrebama i zahtevima naših kupaca, možemo u potpunosti opremiti arhivski, magacinski (skladišni) prostor, javne površine i skejt parkove.

Za opremanje arhivskog prostora nudimo sledeće vrste metalnih polica i metalnih ormana: arhivske police, arhivske ormane, knjižne police i kartotečne ormane.

Magacinski (skladišni) prostor se može opremiti tako da se postojeći prostor maksimalno racionalno iskoristi i ujedno obezbedi sigurno čuvanje robe, jednostavan prilaz i laka manipulacija robom. U tu svrhu koristimo metalne police i metalne ormane iz naše ponude: magacinske police, paletne regale, drive-in regale, garderobne ormane, trgoopremu (kasa pultovi i gondole). Ukoliko je potrebno vršiti odvajanje prostora po segmentima, koristi se žičana ograda.

Javne površine se opremaju u skladu sa strogo definisanim zahtevima kupaca. Kako bi zadovoljili važeće urbanističke planove, obezbedili smo veći broj elemenata urbanog mobilijara. Urbani mobilijar iz naše ponude obuhvata: klupe, žardinjere, kante za otpatke, javnu rasvetu, dečija igrališta, stalke za bicikle.

Za opremanje prostora, pored metalne opreme, imamo i sve neophodne prateće elemente.

Izaberite metalne police i metalne ormane iz naše ponude za Vaš prostor!

Naše idejno rešenje

Ukoliko niste u mogućnosti da sami rešite problem opremanja Vašeg magacinskog (skladišnog), arhivskog ili bilo kog drugog prostora, prepustite to pitanje nama. Projektni biro firme Metal Furniture Plus će Vam u najkraćem mogućem roku izložiti najpovoljnije i najfunkcionalnije idejno rešenje.

Naše idejno rešenje podrazumeva da problemu pristupamo sveobuhvatno, vodeći računa o svim segmentima Vašeg poslovanja:

– prostoru koji se oprema (dimenzije, građevinsko-tehničke karakteristike, namena, prilazi),

– vrsti robe koja se skladišti (način pakovanja, izlaganja, osetljivost na promenu spoljašnjih uslova, trajnost, mogućnost utovara/istovara, neophodan nivo sigurnosti kod čuvanja),

– zakonskim propisima i definisanim standardima vezanim za način i čuvanje robe.

Nakon sagledavanja svih navedenih elemenata, projektujemo najbolje idejno rešenje za Vas i dajemo predlog. Po usvajanju predloga, uz uvažavanje Vaših sugestija, isporučujemo metalnu opremu na željenu adresu i montiramo metalne police i metalne ormane na licu mesta.

Pozovite nas i prepustite nama da najbolje opremimo Vaš prostor!

Isporuka i montaža

Metal Furniture Plus d.o.o. Beograd je, u cilju sveobuhvatne ponude za svoje kupce, obezbedio na jednom mestu i centralno skladište (kompletna ponuda metalnih polica i metalnih ormana) i Projektni biro (prateće usluge vezane za nabavku i korišćenje metalnih polica i metalnih ormana).

Po narudžbi kupca, radi se priprema metalne opreme, nakon čega sledi isporuka na željenu adresu. Isporuka metalnih polica i metalnih ormana je u najkraćem mogućem roku (po dogovoru sa svakim kupcem pojedinačno). Montaža metalne opreme je u željenom objektu. Sama montaža je relativno brza, jer su svi naši proizvodi lakomontažni. Metalne police, koje obuhvataju arhivske police, paletni regali, drive-in regali, magacinske police i knjižne police, se montiraju šrafljenjem. Za svaku od pomenutih vrsta metalnih polica imamo u ponudi širok asortiman dodatnih, pratećih elemenata. Montaža metalnih ormana, u koje se ubrajaju arhivski ormani, garderobni ormani i kartotečni ormani, je laka i jednostavna. Montirani metalni ormani su stabilni i spremni za upotrebu.

Kako bi obezbedio najviši nivo sigurnosti za svoje kupce, Projektni biro po završenoj montaži, vrši testiranje metalne opreme pre konačne upotrebe.

Metalna oprema po Vašoj meri na Vašoj adresi!

Stručni nadzor

Projektni biro firme Metal Furniture Plus je formirao svoj stručni tim, kako bi usluge koje se pružaju kupcima u svakom trenutku bile najkvalitetnije. U tu svrhu se obezbeđuje stalni stručni nadzor.

Stručni nadzor, od početne do krajnje faze poslovanja sa kupcima, obezbeđuje naš stručni tim.

Stručni tim obuhvata specijalno obučene ljude iz sledećih oblasti:

– proizvodnja metalnih polica i metalnih ormana,

– projektovanje idejnih rešenja za opremanje prostora metalnom opremom,

– isporuka i montaža metalnih polica, metalnih ormana i prateće opreme,

– servisiranje i održavanje metalne opreme,

– primene zakonskih propisa i potrebnih standarda vezanih za korišćenje metalne opreme,

– arhiviranje i čuvanje dokumentacije i knjižno-arhivske građe.

Stručnu pomoć i mišljenje možete dobiti u svakom trenutku, bilo da Vam je potrebna pomoć oko odluke koje metalne police i metalni ormani su idealni ta Vaš prostor, bilo da proverite šta imamo novo u ponudi. 

Pozovite nas i osigurajte stručni nadzor u svakom trenutku!

Konsalting iz oblasti arhiviranja

Zakonskim odredbama je utvrđen način i vremenski period čuvanja dokumentacije. Tokom tog vremena neophodno je obezbediti zaštitu dokumentacije od habanja i uništavanja, ali i mogućnost lakog pretraživanja iste. Projektni biro omogućava ispunjavanje svih propisanih elemenata upotrebom kvalitetne arhivske metalne opreme, kao i pružanjem konsultacija iz oblasti arhivatorske struke. Metalne police i metalni ormani, koji obezbeđuju sigurno čuvanje Vaše važne dokumentacije su: arhivske police, arhivski ormani, knjižne police i kartotečni ormani. Konsultativne usluge iz oblasti arhiviranja omogućavaju poštovanje zakonskih pravila kod arhiviranja, ali i jednostavan i lak pristup željenom dokumentu.

Osnovna pravila kod arhiviranja su:
– u pisanom obliku se definiše način predaje dokumentacije, privremenog i trajnog izdavanja iste, slaganja, temperature i drugih uslova za čuvanje,
– dokumentacija se u arhivama slaže po metodologiji nadležnih arhiva,
– popis dokumentacije u arhivi se vrši po: godina nastanka, nazivu dokumenta (raspon brojeva ili datum) i rokovima čuvanja,
– ako arhiviranje dokumentacije podleže državnim zakonima, piše se dokument, koji se dostavlja nadležnom državnom arhivu na usvajanje,
– nakon korišćenja arhiviranog dokumenta, neophodno ga je vratiti u identičnom obliku u kojem je i preuzet, bez bilo kakvih mehaničkih i hemijskih radova nad njim,
– moguće je dokumentaciju (bez bilo kakvih radova na njoj) čuvati i u digitalnom obliku ili u vidu mikrofilma, čime se arhiviran dokument može pretraživati, čitati, uvećavati i štampati.

Ključna konsultativna usluga iz oblasti arhiviranja podrazumeva izradu poslovne dokumentacije (koja prati arhivsko poslovanje):
– pravilnika o kancelarijskom poslovanju,
– listu kategorija registraturskog i dokumentacionog materijala,
– predloga za saglasnost za izlučivanje bezvrednog registraturskog materijala,
– sređivanje dokumentacije u arhivskim depoima po arhivističkim pravilima,
– pisanje Arhivske knjige i obuka za njeno vođenje.

Ova usluga obuhvata sve aktivnosti, počev od aktivnosti davanja idejnog projekta i rešenja, pa do realizacije istog, a moguća je zahvaljujući timu eksperata iz sledećih oblasti: organizacije i rada arhivskog i skladišnog prostora i poslovanja, mašinstva, arhiviranja, IT-a, kao i poznavaoca zakonske regulative iz oblasti arhiviranja.
Podrška našem Projektnom birou, u ovom segmentu rada, je stručni tim Arhivistike, koji okuplja veliki broj domaćih i stranih Udruženja arhivista, kao i preko 30 saradnika iz oblasti arhiviranja, bilo naučnih radnika (magistara i doktora nauka), tako i saradnika sa dugogodišnjih praktičnim iskustvom u ovoj oblasti.

Pitajte nas i pružićemo Vam najviši nivo profesionalnosti i stručnosti!

 

 

Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.