Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
U našem proizvodnom pogonu izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema na Vaš zahtev.
Proizvodi

Metalna oprema, koju nudimo, je italijanske, slovenačke i sopstvene proizvodnje. Izrađena je od kvalitetnog čeličnog lima, plastificirana zaštitnim slojem ili je primenjena standardna površinska zaštita cinkovanjem po postupku SENDZIMIR (zavisi od modela). Zadovoljava HACCP standard i najnovije standarde EU. Sama konstrukcija je jednostavna, lako se montira i daje mogućnost kombinacije sa ostalim metalnim elementima iz naše ponude. Ponuda metalnog nameštaja je vrlo široka – nudimo metalnu opremu za: skladišta, magacine, arhive, depoe muzeja, trgovinske centre, domaćinstva. Metal Furniture Plus proizvodi zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta, što je obezbedilo prisustvo kako na domaćem tržištu, tako i prodaju u zemljama članicama EU.

Katalog proizvoda

Arhivske police

Arhivske police su mesto gde možete na siguran i efikasan način odložiti svu važnu dokumentaciju i predmete tako da u svakom momentu budu pregledni i lako dostupni.

Detalji+
Knjižne police

Knjižne police se odlikuju jednostavnom i elegantnom konstrukcijom.

Detalji+
Metalni ormani

Metalni ormani

Detalji+
Oprema za muzeje

Opremu za muzeje firme Metal Furniture Plus čine ormani za planove i nacrte velikih formata, izvlačne mreže za slike, kao i nosači za muzejske eksponate.

Detalji+
Oprema za skladišta

Oprema za skladišta

Detalji+
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.