Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
U našem proizvodnom pogonu izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema na Vaš zahtev.
Paletni regali
Paletni regali 1
Paletni regali 2
Paletni regali 3
Paletni regali 4
Paletni regali 5
Paletni regali 6
Paletni regali 7
Paletni regali 8
Paletni regali 9
Paletni regali 10
Paletni regali 11
Paletni regali 12
Paletni regali 13
Paletni regali 14
Paletni regali 15
Paletni regali 16
Sledeći
Prethodni

Zbog svojih karatkeristika paletni regali predstavljaju idealno rešenje za opremanje velikih skladišnih prostora i distributivnih centara. Omogućavaju lak pristup i preglednost paletirane robe.

Predviđeni su za odlaganje standardnih EUR paleta, boks paleta, ostalih standardnih paleta, kao i komadne robe na policama unutar paletnih regala. U zavisnosti od potreba, palete se mogu odlagati uzduž ili popreko.

Konstrukcija paletnih regala je zaštićena plastifikacijom, ili posebnim postupkom cinkanja, što ih čini otpornim na spoljašnje uticaje.

Odlikuju se lakom montažom, visokim stepenom stabilnosti i širokim spektrom visina, dužina i nosivosti, koja se kreće čak do 2000 kg po paletnom mestu. Kao takvi zadovoljavaju najviše svetske standarde u pogledu opremanja skladišnih prostora.

Paletni regali 4/5/6

Paletni regali serije 4/5/6 se odlikuju jedinstvenim dizajnom vertikalnog stuba. U pitanju je kutijasti oblik sa ispupčenjima, kojima se ostvaruje veza sa ostalim elementima regala. Inovativni dizajn poprečnog preseka omogućava veliku čvrstinu i otpornost prema izvijanju.

Unapređenim kvalitetom materijala izrade dobijaju se lagani elementi regala, koji obezbeđuju izuzetnu nosivost. Površinska zaštita je izvedena posebnim postupkom cinkanja- metodom SENDZIMIR.

Ono što predstavlja poseban kuriozitet je mogućnost kombinovanja vertikalnih nosača, kao i kačenje horizontalnih nosača u svim smerovima oko stuba, što je bitno kod ugradnje posebnih instalacija sa podestima tj. platformama.

Zahvaljujući svojim karakteristikama, ovaj tip regala je pogodan za formiranje skladišnih sistema najrazličitijih namena, a svoju primenu pre svega pronalazi u skladištima u kojima je neophodno održavanje viskog nivoa higijene, poput skladišta prehrambenih, farmaceutskih proizvoda, u komorama, hladnjačama.

Superbo

Paletni regali serije Superbo su dizajnirani tako da zadovolje potrebe skladištenja paleta srednjih do velikih opterećenja. Kutijasti oblik vertikalnog stuba omogućava dvostrano povezivanje horizontalnih greda.

Odlikuju se jednostavnom i brzom montažom, širokim asortimanom standardizovane opreme, velikim rasponom opterećenja.

Push back

Push back sistemi predstavljaju unapređenu verziju Drive in regala. I ovde se radi o LIFO sistemu, s tom razlikom što viljuškar ne mora da ulazi u hodnik. Brže opsluživanje se postiže pomoću specijalnih teleskopskih kolica u svakom od tunela.

Drive in

Drive in paletni regali pronalaze svoju primenu u pogonima koji imaju masovnu proizvodnju, a kratko zadržavanje robe u magacinu.

Pogodni su za smeštaj velikog broja paleta, uz popunjenost baterije paletama od oko 90%, pa predstavljaju idealan izbor kada su u pitanju ograničeni prostori.

Skladištenje paleta je po sistemu last in- first out (LIFO).

Konzolni regali

Konzolni regali se koriste za smeštaj robe velikih, nestandardnih dimenzija.

U ponudi imamo 2 tipa konzolnih regala:

- SUPERCANT koji je idealan za smeštaj manjih tereta kod visine stuba do 4000 mm
- UNICANT se primenjuje za velike terete i visine skladištenja.

Protočni regali

Protočni regali se koriste za skladištenje robe srednje do visoke frekvencije izlaza. Zasnovani su na FIFO sistemu- paleta koja prva uđe unutra, prva izlazi napolje.

Osnovne prednosti ovog tipa regala su:

- Ušteda podnog prostora,
- Brža manipulacija robom u magacinu,
- Brz pristup uskladištenoj robi,
- Maksimalna iskorišćenost skladišnog prostora.

Skladišta sa platformom

Formiranje strukture ovih skladišta, takozvanih mezzanines, se postiže zatvorenim profilom stuba, bez perforacija ili isečaka. Na taj način je moguće dobiti neograničene forme i konfiguracije, kojima se povećava kapacitet skladištenja, pa slobodno možemo reći da se ovde ne radi samo o dodatnoj skladišnoj površini, već o modularnoj strukturi prilagođenoj zahtevima kupca.

Spratni nivo se dobija montažom patentiranih modularnih čeličnih podnih panela, koji mogu biti ravni, rebrasti i perforirani.

Isporučuju se sa zaštitnim ogradama, stepenicama i kliznim vratima, sa poštovanjem svih zahtevanih standarda sigurnosti.

Prethodni
Magacinske police
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.