Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
U našem proizvodnom pogonu izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema na Vaš zahtev.
Oprema za skladišta
Magacinske police

Naše metalne magacinske police služe za odlaganje lakših i tereta srednje težine, što omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora, kao i dobru preglednost i laku dostupnost pohranjenih predmeta.
Izrađene su od najkvalitetnijih materijala i zaštićene su otpornim slojem, koji sprečava habanje i koroziju.
U ponudi imamo sledeće modele magacinskih polica: LS magacinske police i modele iz serije SUPER 1/2/3.

Paletni regali

Zbog svojih karatkeristika paletni regali predstavljaju idealno rešenje za opremanje velikih skladišnih prostora i distributivnih centara. Omogućavaju lak pristup i preglednost paletirane robe.

Predviđeni su za odlaganje standardnih EUR paleta, boks paleta, ostalih standardnih paleta, kao i komadne robe na policama unutar paletnih regala. U zavisnosti od potreba, palete se mogu odlagati uzduž ili popreko.

Konstrukcija paletnih regala je zaštićena plastifikacijom, ili posebnim postupkom cinkanja, što ih čini otpornim na spoljašnje uticaje.

Odlikuju se lakom montažom, visokim stepenom stabilnosti i širokim spektrom visina, dužina i nosivosti, koja se kreće čak do 2000 kg po paletnom mestu. Kao takvi zadovoljavaju najviše svetske standarde u pogledu opremanja skladišnih prostora.

Prethodni
Oprema za muzeje
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.