Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
U našem proizvodnom pogonu izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema na Vaš zahtev.
Knjižne police
Knjižne police 1
Knjižne police 2
Knjižne police 3
Knjižne police 4
Sledeći
Prethodni

Knjižne police se odlikuju jednostavnom i elegantnom konstrukcijom. Montažni sistem i brižljivo odabran asortiman elemenata omogućavaju brojne kombinacije i prilagođavanje željama i potrebama kupca, kako u pogledu funkcionalnosti, tako i u pogledu samog izgleda knjižnih polica. Montažna polica je jednostavna, jer se pojedini elementi međusobno povezuju – uglavnom zakačinjanjem. Vijcima su povezani samo stalci sa veznicima. Knjižne police nosivosti 50 kg kontinuiranog opterećenja se mogu proizvoljno premeštati po visini na svakih 40 mm. Na svakoj polici standardno su po 2 podupirača od niklovane žice, koji se mogu uzduž police premeštati po visini na svakih 94 mm. Dno knjižne police ima nosivost 100 kg kontinuiranog opterećenja. Zbog svoje jednostavne konstrukcije, lepog dizajna i lagane montaže, veoma su prikladne za rešavanje problema arhiviranja knjiga. U osnovnoj varijanti zaštićene su pečenom bojom u sivoj nijansi. Knjižne police su plastificirane u RAL 7035.

Knjižne police

Naše metalne knjižne police se odlikuju izuzetno lepim dizajnom, funkcionalnošću, kao i jednostavnom konstrukcijom, koja omogućava laku montažu. Pojedini delovi polica se međusobno samo kače i uklapaju.

Zbog svog estetskog izgleda, brižljivo odabranog asortimana elemenata, kao i mogućnosti prilagođavanja montažog sistema željama i potrebama kupca, ove police predstavljaju idealno rešenje za odlaganje i arhiviranje knjiga.

U ponudi imamo 2 tipa knjižnih polica: jednostrane i dvostrane. Prvi tip se obično montira uz zid, a drugi po sredini prostorije.

Nosivost jednog poličnog nivoa je 50 kg, dok dno police ima nosivost od 100 kg kontinualnog opterećenja. Polični nivoi se mogu pomerati po visini na svakih 40 mm, a svaki od njih poseduje po dva pomerljiva podupirača od niklovane žice.

Svi elementi knjižne police su plastificirani u svetlo sivoj boji RAL 7035.

Knjižne police se sastoje od početnih, odnosno samostalnih (tip A) i nastavnih tj. priključnih polja (tip B).

Dimenzije:

  • Širina jednog polja knjižne police: 1000 mm
  • Dubina jednostrane police: 310 mm
  • Dubina dvostrane police: 600 mm
  • Standardne visine: 2000 mm, 2200 mm, 2500 mm, 3000 mm
Metalni ormani
Sledeći
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.