Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
Proizvodnja i Prodaja metalne opreme
U našem proizvodnom pogonu izrađuje se standardna metalna oprema ili specifična oprema na Vaš zahtev.
Arhivske police
Arhivske police 1
Arhivske police 2
Arhivske police 3
Arhivske police 4
Arhivske police 5
Arhivske police 6
Arhivske police 7
Arhivske police 8
Arhivske police 9
Arhivske police 10
Arhivske police 11
Arhivske police 12
Arhivske police 13
Arhivske police 14
Arhivske police 15
Sledeći
Prethodni

Arhivske police su mesto gde možete na siguran i efikasan način odložiti svu važnu dokumentaciju i predmete tako da u svakom momentu budu pregledni i lako dostupni.

Naši kupci su najrazličitije ustanove, poput škola, muzeja, biblioteka, firmi, različitih prodajnih objekata.

Naše arhivske police su izrađene od najkvalitetnijih materijala i zaštićene su otpornim slojem, koji sprečava habanje i koroziju. Imaju različitu nosivost i omogućavaju maksimalnu iskorišćenost prostora.

Izdvajamo sledeće modele metalnih polica: LSL arhivske police, modele iz serije SUPER 1/2/3, prevozne regale, koji se upotrebljavaju za odlaganje arhivske građe, kao i UR police.

LSL police

Arhivske police LSL su metalne police montažno-demontažnog tipa, izrađene od kvalitetnog čeličnog lima. Poseduju atest za kvalitet i nosivost.
Montiranje ovih polica je jednostavno, a vrši se pomoću vijaka i matica.
Stubovi su izrađeni od perforiranih L profila, pa samim tim postoji mogućnost podešavanja visine poličnih nivoa. Svaki stub poseduje plastičnu stopicu, koja štiti podlogu od eventualnog oštećenja.

Nosivost jednog poličnog nivoa tj. tacne je 80 kg kontinualnog opterećenja. Broj poličnih nivoa zavisi od visine police, kao i od potreba kupaca.
Svi elementi LSL police su plastificirani u svetlo sivoj boji RAL 7035.
Standardne dimenzije naših LSL arhivskih polica su:

 • 2000x920x320 mm
 • 2000x920x420 mm
 • 2000x920x520 mm
 • ​2000x920x580 mm,

ali se mogu izrađivati i po meri kupca.

Arhivske police LSL imaju široku primenu i mogu se koristiti u:

 • poslovnim prostorima (arhive),
 • bibliotekama,
 • prodavnicama i veletrgovinama (kao magacinske ili izložbene police),
 • distributivnim centrima,
 • domaćinstvima (ostave, garaže),
 • servisnim radionicama, itd.
Super 1/2/3

Arhivske police serije SUPER 1/2/3/ predstavljaju inovativne, montažno-demontažne metalne police, koje se montiraju jednostavnim uklapanjem, bez upotrebe vijaka.

Modeli serije SUPER 1/2/3 su izrađeni od profilisanog lima, uz primenu posebnog sistema antikorozione zaštite, tako da su svi elementi svetlocinkovani po postupku SENDZIMIR.

Metalne police serije SUPER 1/2/3 su dizajnirane tako da zadovolje potrebe skladištenja najraznovrsnije robe, od laganih do predmeta srednje težine, sa mogućnošću podešavanja visine poličnih nivoa na svaka 33 mm.

Zahvaljujući dodatnoj opremi poput fioka, separatora, nosača, panela, montažnih vrata, međuspratnih gazišta, stepeništa, arhivske police SUPER 1/2/3 imaju široku primenu i mogu se koristiti u najrazličitijim objektima.

Standardne dimenzije i nosivost arhivskih polica SUPER 1/2/3:

 • Standardne dubine polica su: 320, 400, 500, 600, 700 i 800 mm.
 • Standardne dužine polica su: 900, (1050), 1200, (1350), 1500 i 1800 mm.
 • Standardne visine ramova su od 1972 do 5000 mm.
 • Nosivost po jednom poličnom nivou je od 150-350 kg kontinualnog opterećenja.
Prevozni regali

Prevozni arhivski regali namenjeni su arhiviranju velike količine arhivske građe na manjem ili većem prostoru, a pri tom pružaju maksimalnu iskorišćenost arhive (do 90%). Arhivski prevozni regali postavljeni su na specijalne module, koji se voze po šinama okretanjem volana, što omogućava lak i jednostavan pristup arhivskim predmetima. Manipulacija regalima je izuzetno lagana, a moduli se mogu zaključavati po potrebi. Moguće je dodati raznovrsne elemente, zavisno od željenog modela. Projektovanjem sistema se dimenzije regala prilagođavaju prostoru arhive i na taj način se maksimalno iskorišćava prostor. Prevozni arhivski regali su plastificirani u RAL 7035 ili pocinkovani specijalnim postupkom SENDZIMIR.

Varijacije modela arhivskih prevoznih regala:

 • Širine jednog modula: 300, 400, 500, 600 i 800 mm.
 • Dužina: prema zahtevu, do 10 m.
 • Visina i broj nivoa: prema zahtevu.
UR police

UR police se odlikuju jednostavnom montažom, elegantnim dizajnom, kao i mogućnošću brojnih kombinacija, što omogućava njihovu upotrebu kako u arhivama i kancelarijskim prostorima, tako i u apotekama, bolnicama i brojnim drugim ustanovama.

Izrađene su od visokokvalitetnog čeličnog lima i zaštićene su postupkom plastifikacije, boja RAL 7035.

Imaju pune stranice, sa perforacijom na svakih 30 mm. Mogu se izrađivati i sa zatvorenom zadnjom stranom regala, prema potrebi kupca. Nosivost jednog poličnog nivoa je 75 kg, ali se dodatnim ojačanjem to može povećati na 120 kg.

Metalni ormani
Sledeći
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.